Lendrić razočaran što "grije klupu"

Mladi napadač odlazi u Bragu?

Lendrić razočaran što "grije klupu"

Edmir Škorić

Mladi napadač Hajduka, koji je prošle sezone bio prvi strijelac mostarskog Zrinjskog, Ivan Lendrić radije bi sjedio na klupi Brage nego Hajduka.

Lendrić je sa 16 golova prošlu sezonu završio kao najbolji strijelac Premijer lige BiH. Vratio se ponovo u Split, gdje mu, čini se, "ne gine" klupa.

"Trenutno nisam u prvom planu i to mi smeta. Volim Hajduk i želio bih igrati u Splitu, a ako neću dobivati priliku, bolje je da napustim klub. Prošle godine zabio sam više golova nego bilo ko u Hajduku i čudi me da imam tako loš status. Ali to je Hajduk", kaže Lendrić, te dodaje:

"Da je ponuda stigla od Brage otišao bih. Tim više što portugalski klub nema mnogo napadača. Realno, radije bih sjedio na klupi Brage, finaliste Europske lige, nego Hajduka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije