Lendrić u Bragi, Hajduku 800.000 eura

Najbolji strijelac Premijer lige odlazi iz Splita

Lendrić u Bragi, Hajduku 800.000 eura

Adnan Beganović

Nekadašnji napadač mostarskog Zrinjskog, koji je u protekloj sezoni ponio epitet najboljeg strijelca Premijer lige, Ivan Lendrić, karijeru će nastaviti u portugalskoj Bragi.

Mladi napadač Hajduka, koji je protekle sezone kao posuđen fudbaler igrao za Zrinjski, odlučio je napustiti Split i karijeru nastaviti u prošlosezonskom finalistu Evropske lige, portugalskoj Bragi.

Hajduk će na ime obeštećenja inkasirati 800.000 eura, a Lendrić će do kraja sedmice otputovati u Portugal gdje će obaviti liječničke preglede i nakon istih potpisat će ugovor.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.