Novi napadač Željezničara

Lendrić: Vratit ćemo se i ja i Željezničar

Današnjoj prozivci FK Željezničar prisustvovao je i novi napadač Ivan Lendrić. 

Hrvatski internacionalac je pred prisutnim novinarima istakao da je zajednički jezik sa Željezničarom pronašao za dvije minute, a dodao je i da je bh. liga kvalitetnija u odnosu na period kada je igrao za Zrinjski. 

"Dogovorili smo u roku u dvije minute kao što sam rekao ranije. Pratio sam i ranije bh. ligu i iznenadio sam se kada sam vidio da je Željezničar šesti na tabeli. Nisu to samo napadači krivi, jer uvijek je najlakše reći da je napadač, ali doveli smo sada nekoliko igrača i sada ćemo gledati drugi Željezničar. Mislim da ćemo se vratiti u vrh i boriti se za osvajanje Kupa", kaže Lendrić.

Lendrić je dodao da bh. prvenstvo nije pomno pratio u proteklom periodu. 

"Bit ću iskren, posljednjih godinu dvije nisam gledao dosta utakmice, ali gledao sam neke sažetke i mislim da je dosta kvalitetnija nego kada sam ranije igrao, ima dosta dobrih igrača."

Na kraju je otkrio zašto se odlučio za Željezničar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imao sam još neke ponude, ali izabrao sam Željezničar jer je najveći klub u BiH. Mene prati i mali pad u karijeri, tako da mislim da sam napravio dobar izbor i vjerujem da ćemo se vratiti i ja i Željezničar", dodao je Lendrić. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi