Lendrićev saigrač uhapšen jer je brutalno pretukao djevojku

Skandal u Francuskoj

Lendrićev saigrač uhapšen jer je brutalno pretukao djevojku

Teme:

Francuski sportski mediji raspisali su se o pomalo zaboravljenom Nicolasu Douchezu, nekadašnjem golmanu PSG-a a danas drugoligaša Lensa, ali povod za to nije nimalo lijep.

Naime, saigrač Ivana Lendrića iz Lensa završio je u pritvoru zbog porodičnog nasilja, a uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku.

Policija je njegovu djevojku pronašla nagu, pokrivenu modricama i krvlju dok je plakala i dozivala pomoć, a Douchez je prilikom hapšenja bio u alkoholiziranom stanju.

"Uhvatio ju je za kosu i udarao joj glavu od zid i pod. Prema njenim riječima, pokušao joj je razbiti glavu", prenose francuski mediji iz pouzdanih izvora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovom 37-godišnjaku najvjerovatnije slijedi zatvorska kazna zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, što bi značilo da je njegova profesionalna karijera završena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi