Lennon o Juventusu: Prolaz? Biće veoma, veoma teško

Trener Celtica o dvomeču sa Starom damom

Lennon o Juventusu: Prolaz? Biće veoma, veoma teško

Trener Celtica, Neil Lennon je izjavio kako je uzbuđen zbog susreta sa Juventusom u osmini finala Lige prvaka.

"Biće ovo fudbalska ljepotica. Juventus je jedan od najvećih evropskih timova. Što se prolaza tiče, biće veoma, veoma teško. Oni su aktuelni prvaci Italije i takmičenje u svojoj grupi su završili ubjedljivo", rekao je Lennon te je dodao:

 

"Radujemo se utakmicama i siguran sam da se i naši navijači raduju. Vjerujemo da je u dvije utakmice sve moguće. Juventus je pun igrača svjetske klase i igraju konstantno tokom zadnjih 18 mjeseci i imaju pobjednički menatalitet - ali imamo i mi".

 

Lennon se potom osvrnuo na sjajnu igru škotske ekipe u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Juventus je samo još jedna velika utakmica za nas u kojoj ćemo uživati i sve se može desiti u dva susreta. Tu smo i želimo otići što dalje i vjerujem da to i može", rekao je Lennon.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.