Lennon: Prezadovoljni smo Atajićevim napretkom

Uskoro u prvih jedanaest

Lennon: Prezadovoljni smo Atajićevim napretkom

Nakon odličnih igara za mladi tim Celtica navijači Kelta s razlogom su očekivali da Bahrudin Atajić dobije priliku i u prvom timu, piše STV Sports. 

Nakon debija i brojih ulazaka s klupe Atajić je ostvario još jedan cilj. Na utakmici protiv Motherwella iskoristio je odlično proigravanje Gunnara Nielsena i upisao svoj prvijenac u prvom timu.

U narednim mjesecima Atajić će dobiti priliku da se nametne treneru Lennonu i u startnih jedanaest, između ostalog se navodi u tekstu.

„Tu je već tri godine, izuzetno je pametan i nadaren. Može igrati na poziciji centarfora i krilnog napadača. Već je postigao jedan gol u prvom timu. Nadamo se da će kako sezona odmiče Atajić još više napredovati. Na pravi način se razvijao kroz minule godine, prezadovoljni smo njegovim napretkom. Nadam se da će napraviti iskorak tokom narednih pola godine i ustaliti su u startnoj postavi,“ istakao je Lennon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.