Lens slavio "minimalcem" na gostovanju kod Lyona

Ligue 1, 3. kolo

Lens slavio "minimalcem" na gostovanju kod Lyona

Fudbaleri Lyona su u okviru 3. kola francuske Ligue 1 doživjeli svoj drugi ovosezonski poraz, a puni plijen sa Gerlanda odnio je Lens nakon što je trijumfovao sa 1:0.

Za prvi poraz Lavova pred domaćom publikom kriv je Nomenjanahary. Veznjak gostiju odlično je iskoristio asistenciju Touzghara te matirao Lopesa u 11. minuti utakmice.

U nastavku su domaći fudbaleri bezuspješno pokušavali doći do izjednačujućeg gola, ali Yattara, Lacazette i Benzia nisu imali pravo rješenje kako da loptu pošalju iza leđa Rioua.

Nakon ovoga poraza Lyon je 13., dok je Lens prvom pobjedom nakon dva poraza pobjegao sa začelja tabele, te sada zauzima 15. poziciju.

Ligue 1, 3. kolo:
Lyon - Lens 0:1 (Nomenjanahary 11.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.