Neobično ime je zvijezda Bundeslige dala sinu, ali tvrdi da ono nema nikakve veze s nogometom

Jamajčanin otklonio sve dileme oko imena

Neobično ime je zvijezda Bundeslige dala sinu, ali tvrdi da ono nema nikakve veze s nogometom

E. Škorić

Krilni igrač Bayer Leverkusena Leon Bailey kaže da njegov sin Leo Cristiano nije dobio ime po Lionelu Messiju ili Cristianu Ronaldu.

Jamajčanin tvrdi da ime djeteta nije povezano s dvojicom najboljih nogometaša svijeta, bez obzira što je očita sličnost i što su svi ostali zaključili upravo da jest.

Nogometaš Bayera i dugogodišnja partnerica Stephanie u junu su proslavili rođenje svog prvog djeteta, kojem su odlučili dati ime Cristiano Leo.

To nema nikakve veze s nogometom, već sa mnom i mojim imenom. Leo je kratica od Leon, a Leo je lav - ja sam lav. Vjerujem da će i moj sin odrasti s mentalitetom borca i vođe. A Cristiano je samo po sebi lijepo ime koje ide uz Leo", objasnio je Bailey za Bild.

Top Komentari

Penderinos
Vidi ti se pica u male, reci joj da je pokrije;-)
5 3
Juve88
Išhhhh ja sta je ono u nje onoliko vajj jbt fapa parkira možeš.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi