Chelsea u Njemačku šalje ponudu tešku 90 miliona eura!

Plavci "poludjeli" za ofanzivcem

Chelsea u Njemačku šalje ponudu tešku 90 miliona eura!

A. Čaušević

Pandemija koronavirusa je možda zaustavila fudbal, ali ne i špekulacije o mogućim transferima koji bi se trebali desiti predstojećeg ljeta.

Prema pisanju Daily Maila Chelsea je spreman u Njemačku poslati ponudu tešku čak 90 miliona eura. Plavce je "izludio" krilni fudbaler Bayer Leverkusena, Leon Bailey.

Ovaj 22-godišnjak igra odlično već neko vrijeme i našao se na radaru najbogatijih klubova Starog kontinenta, ali čini se da je za fudbalera sa Jamajke najzagrijaniji Chelsea.

Bailey je u redove Apotekara stigao u januaru 2017. godine kada je plaćen Gentu 13.5 miliona eura. U ovoj sezoni ima sedam golova i jednu asistenciju. Razlog za skromnu statistiku je povreda mišića, ali i čak i dvije suspenzije zbog kojih je propustio pet utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Talentovanog krilnog fudbalera želi i Bayern što je nekako i logično za klub iz Minhena. Zainteresovani su još Liverpool, Arsenal i Manchester United.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi