Leon: Srcem ću igrati za ovaj tim

Od ovog ljeta novi član Reala

Leon: Srcem ću igrati za ovaj tim

Edmir Škorić

Pedro Leon ovog je ljeta iz redova Getafea stigao u madridski Real, a 23-godišnjak najavljuje kako će srcem igrati za momčad Kraljeva.

"Nisam oklijevao kad mi je moj menadžer kazao da se za mene interesuje Real Madrid. To je klub u kojem sam oduvijek želio zaigrati i kada sam čuo da me žele, znao sam kakav ću potez napraviti", kazao je Pedro Leon, dodavši:

"Zidane je uvijek bio moj idol i sad sam sretan što igram u klubu u kojem je on igrao. Ovo je mjesto gdje igraju najbolji igrači na svijetu. Jose Mourinho nas čini izuzetno jačima. Ima sjajan odnos sa svim igračima, sve što morate učiniti je pogledati zbirku njegovih trofeja i svhatit će te koliko je dobar trener. Siguran sam da će to pokazati i u velikom klubu".

"Igrat ću srcem za ovu momčad. Znam da to neće biti lako i znam da imam puno toga da poboljšam, ali još sam sposobniji za napredak, pogotovo u klubu kao što je Real. Nadam se da ću ovdje igrati godinama i osvojiti mnoge naslove".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.