Na premijerligaškom stadionu stolice kao u španskoj La ligi, naredni projekat su reflektori
FOTO: FK Leotar

Izdašna pomoć navijača Partizana i Crvene zvezde

Na premijerligaškom stadionu stolice kao u španskoj La ligi, naredni projekat su reflektori

A. Čaušević

Do nove sezone Premijer lige ostalo je sedam dana. Timovi još uvijek usavršavaju igru, dok klubovi više posljednje pripreme da sve bude spremno na vrijeme.

Kako su posljednji klub koji su dobili licencu, najangažovaniji su u Leotaru, barem što se tiče administrativnih i infrastrukturnih radova.

U klubu iz Trebinja su uložili maksimalni trud da stadion Police zasija u novom ruhu te bude spreman za novu sezonu, a tako će i biti.

Iz povratnika u elitu su sinoć saopštili da je nakon 18 godina počela promjena stolica, a uskoro slijedi sanacija tribina iznad svlačionica, asfaltiranje trotoara do istočne tribine, proširenje novinarske lože i drugi brojni drugi sitni radovi.

Prema trenutnom planu postavljanje reflektora je planirano za proljeće 2022. godine, tačnije projekat bi trebao zažvijeti u martu.

🏟 Večeras su radnici JU "Trebinjesport" počeli sa postavljanjem novih stolica na trebinjskom fudbalskom hramu....

Posted by FK Leotar Trebinje on Friday, July 9, 2021

"Stolice su u Trebinje došle direktno iz Španije od proizvođača Euro Seating International, čije se stolice nalaze na stadionima u Madridu, Bilbau, Sevilji, Atini, Genku, Mariboru, Čileu, Meksiku, Kataru, UAE... Radi se o sjedalicama visokog kvaliteta, koje su otpornije na loše vremeske uslove", saopštili su iz Leotara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bit će postavljenjo ukupno 4.500 stolica koje su u Leotaru dobili besplatno i to zahvaljujući navijačima Partizana i Crvene zvezde te lokalnim organizacijama.

Trebinjci koji za vikend igraju protiv Sutjeske iz Foče će u prvom kolu nove sezone gostovati Radniku, dok će u drugom kolu na stadionu Police biti domaćini Borcu.

Top Komentari

kostro
Ispast ce odmah dzaba prave tribine hahahahh
6 4
Handofsibir
Vise navijaca vecitih u Trebinju, nego Leotara samog
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi