Leotar protiv Gyora za prolaz dalje

Liga prvaka u malom fudbalu

Leotar protiv Gyora za prolaz dalje

Adnan Beganović

U okviru Lige prvaka u malom nogometu bh. prvak Leotar u Rigi je odigrao dva susreta. Naime, malonogometaši Leotara poraženi su od Barcelone sa visokoh 9:0, dok su sa domaćom ekipom Nikars remizirali (3:3), pa će sutra u duelu sa Gyorom odlučiti koja će od ove dvije momčadi nastaviti takmičenje u ovom elitnom takmičenju.

U duelu sa Barcelonom naš predstavnik nije imao nikakvih izgleda. Katalonska momčad sasvim zasluženo je slavila sa visokih 9:0.

U drugom susretu Leotar je prokockao prednost od 3:1 za samo dva minuta. Dva gola za Leotar u remiju sa Nikarsom (3:3), postigao je Vico, dok se jednom u listu strijelaca upisao Andrić.

Međutim, i pored toga što su ispustili pobjedu malonogometaši Leotara imaju izgleda za prolaz u narednu fazu takmičenja. Naime, pobjeda protiv Gyora donijela bi bh. predstavniku prolaz dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.