Leotar protiv Tornada za drugu rundu LP
FOTO: Trebinje.info

Preliminarna runda Lige prvaka u malom nogometu

Leotar protiv Tornada za drugu rundu LP

Adnan Beganović

Trebinje je domaćin preliminarnog turnira Lige prvaka u malom nogometu, a bh. predstavnik Leotar u prva dva susreta ostvario je dvije pobjede, pa će sutra u duel između našeg predstavnika i moldavskog Tornada odlučiti koja će momčad nastaviti takmičenje u Ligi prvaka.

U prvom susretu Leotar je sa ubjedljivih 10:0 savladao momčad Falcaa iz Švedske. Četiri gola za bh. predstavnika postigao je Nijaz Mulahmetović, dva Vukanović, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Gojko i Milorad Cimirot, te Andrić i Berdović.

U drugom susretu Leotar je sa 8:4 savladao Encamp iz Andore. Po dva gola za Leotar su postigli Vico i Mulina, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Andrić, Vukanović, te Milorad i Gojko Cimirot.

Dvije pobjede u isto toliko susreta ostvario je i Tornado koji je sa 6:3 savladao Encamp, dok je u duelu sa Falcaom slavio sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.