U duelu Leotara i Sarajeva dva gola za nepunih 20 minuta

Trenutno 1:1

U duelu Leotara i Sarajeva dva gola za nepunih 20 minuta

E. Škorić

Nakon samo desetak minuta igre, nogometaši Leotara poveli su protiv Sarajeva s 1:0 u meču 24. kola Premijer lige BiH, ali su se gosti brzo vratili.

Iako je Sarajevo ušlo kao izrazit favorit u ovaj duel, domaćin je prvi stigao do vodstva i to veoma rano.

Todorović je sjajnu loptu poslao za Krstovskog koji šutira, Dizdarević brani njegov udarac, a na odbijenu loptu natrčava Dujaković i zakucava u mrežu za 1:0. Nije dugo trajalo slavlje domaćina, pošto je u 17. minuti tim Sarajeva izjednačio golom Čatakovića.

Sarajevu su bodovi neophodni u borbi za Evropu, dok Leotar pokušava svim silama opstati u društvu najboljih timova Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom terminu od 15 sati još se igraju dueli Rudar - Borac i Radnik - Sloboda, a od 16 sati počinje meč Posušja i Zrinjskog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi