13

Komentari (13)

Samo_Realno
Tuzla City izgubi naredne 2 utakmice ( od Zrinjskog i Sirokog ) i upada u drustvo ekipa koje se bore za opstanak u PL.
plemic
samo realno...
Krivaja Zavidovići
Kakva je propast ova Tuzla Siti, žali bože uloženog novca...
antikomunist
Ovakvu drzavu zeli KOALICIJA ZLA SNSD/HDZ. Uz svesrdnu pomoc novog Fikreta Abdica, u liku i djelu Rogatickog kabadahije koji NAORUZAN dan danas hoda Sarajevom. kad se papak nagne ,vidi mu se pistolj iza pojasa. E on bi njima SVE dao, pa i mater rodjenu da moze da se uhl****** saam sa svojim kabadahijama i otpadkom iz SDA koju je unistavao dok mu nisu rekli DOSTA. Dok njihovi ljudi sjede u savezu-haira nema.Ovo se unaprijed znalo.-Ovi"znlci"komunjare koji su pod krivim i vecinom Bosnjackim nikovima-mada NISU Bosnjaci- pisu nesto o Husicu. Covjek pravi pravu stvar a koju god pravu stvar napravi Bosnjak-odm,ah je treba omalovaziti.Komunisticki principi iz 50ih godina proslog vijeka jos uvijek su prisutni.
Edin Merlin
O kojem "kabadahiji" je rijec ?
pjanke.sa
Pa mi damo Slobodi a vi Slobodu ukopate. Kakva ste pogan fuj!
plemic
sloboda je vama dala, i to DVA KOMADA, haha
EmirEmir111
Seoski gubitnicki mentalitet igraca TC je presudio. Podlegli su medijskom pritisku zbog navodnog loseg sudjenja i tako izgubili utakmicu koju su 90 posto mogli lagano dobiti. Nisu ni izasli na teren a vec su se predali.
plemic
loš mentalitet TC se i prošlo prvenstvo vidio. da su sakupili još tridesetak bodova, mogli su šampioni biti.
Edin Merlin
Pitajte Husića kolko je uzeo danas !!!!!!!!!!
mido1921
Skoro kao i Mirvić juče 0 bodega hahaha
kurjak
Samo tim putem nastavi Husiću i Sloboda je sigurno u rangu niže.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.