Sve je spremno za duel na Policama: Mulalić nije puno miksao

Leotar dočekuje Željezničar

Sve je spremno za duel na Policama: Mulalić nije puno miksao

H. Zilić

Veoma zanimljiv meč 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigart će Leotar i Željezničar.

Susret na Policama počinje u 15 sati i nema sumnje da nas čeka očekuje dosta borbe za bodove.

Plavi sa Grbavice su u dobroj formi, tako da izabranici Edisa Mulalića trijumfom u Trebinju na sjajan način mogu najaviti spektakl u narednom kolu kada na Grbavici dočekuju Zrinjski, a u taj meč Željezničar bi mogao ući i kao lider na tabeli.

Sa druge strane Leotaru već gori pod nogama i Trebinjci moraju početi skupljati bodove, ako misle da imaju ravnopravnu borbu za opstanak u ovoj sezoni.

Poznati su sastavi za susret starih poznanika:

LEOTAR: Puletić, Milović, Čubrilo, Todorović, Aćimović, Đajić, Perišić, Cmiljanović, Karić, Čavić, Matković.

ŽELJEZNIČAR: Bender, Malić, Cocalić, Štilić, Hodžić, Drina, Santos, Beganović, Beća, Galić, Amoah.

Glavni sudija utakmice je Frano Jelić iz Širokog Brijega, pomagat će mu Jure Musa iz Čitluka i Marko Zelenika iz Mostara, dok je četvrti arbitar Josip Martinović iz Čapljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar susret dočekuje sa posljednje pozicije i osam osvojenih bodova, što je četiri manje od glavnih konkurenata u borbi za opstanak.

Željezničar je trećeplasirani sa 19 bodova i u sjajnom nizu od tri trijumfa i dva remija i nema sumnje da će i na Policama tražiti nova tri boda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647010875
Glupane Amoah u spic a gasal na krilo..greska
0 3
Nele.
Sretno moj Željo.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi