L'Equipe: Fellaini do kraja sedmice u Chelseaju

Fellainija želi Chelsea

L'Equipe: Fellaini do kraja sedmice u Chelseaju

Midhat Šljivak

Najcjenjenija svjetska novina, francuski L'Equipe, donio je danas vijest kako će do kraja ove sedmice belgijski reprezentativac iz Evertona Marouane Fellaini preći u Chelsea.

L'Equipe navodi kako je dogovor između klubova veoma blizu, a tim sa Stamford Bridgea bi timu iz Liverpoola trebao uplatiti 30 miliona eura za Belgijanca.

Chelsea u Fellainiju vidi idealnu zamjenu za Franka Lamparda kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Plavcima, a nigerijski veznjak John Obi Mikel će u narednih mjesec dana odustvovati zbog učešća na Afričkom kupu nacija.

Fellaini je u Everton stigao 2008. godine iz ekipe Standarda, a u proteklih pet godina je konstantno napredovao, te je izrastao u jednog od najboljih fudbalera Premiershipa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.