Lescott ostaje u Evertonu
Jolean Lescott

Lescott ostaje u Evertonu

Everton je odbio zahtjev za transferom u redove Manchester Citya koji je ovih dana upravi kluba uputio Joleon Lescott. Everton je ranije odbio dvije ponude Manchester Citya za 26-godišnjeg engleskog reprezentativca, vrijedne 16,5, odnosno 20 miliona eura.

"Stalno ponavljam da niko od naših igrača nije na prodaju i to se nije promijenilo. Nastavićemo raditi sa Lescottom, jer cijenimo njegove igračke kvalitete. Već sam rekao da nemam namjeru prodavati svoje najbolje igrače. Joleon jednostavno nije na prodaju." rekao je menadžer Evertona David Moyes.

Lescott je u Everton stigao prije tri godine iz Wolverhamptona i sa tim klubom je vezan do ljeta 2012. godine ugovorom koji je potpisao prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.