Lescott želi više igrati, spreman je na odlazak iz Cityja

Želja mu da ide na SP u Brazil

Lescott želi više igrati, spreman je na odlazak iz Cityja

Edmir Škorić

Joleon Lescott nije zadovoljan minutažom u Manchester Cityju, te je spreman promijeniti sredinu kako bi više igrao.

Lescott je svjestan da mora igrati kako bi bio u kombinacijama za odlazak na SP u Brazil 2014. godine s engleskom reprezentacijom. Postoji mogućnost da ode na posudbu u Everton, odakle je 2009. godine došao na Etihadu.

 

"Da me neko prije godinu dana upitao da li bih pristao sjediti na klupi u Cityju, odgovorio bih da pristajem, ali sada se situacija promijenila. Želim da igram na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a za to mi je potrebno konstantno odigravanje utakmica", izjavio je Lescott za Daily Star, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Mislim da još uvijek imam priliku da igram redovno. Na kraju sezone ću probati riješiti ovaj problem".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.