Lešinari u herojskom podvigu

Navijači Borca spasili ženu od nasilnika

Lešinari u herojskom podvigu

D. Vejo

Navijači Borca popularni Lešinari, sinoć su u jednom banjalučkom naselju spasili ženu i djevojčicu od nasilnog muža.

Sve se dogodilo oko 22 sata kada je grupa navijača ispred jedne zgrade u naselju Starčevica zapazila svađu ispred jednog automobila. Nakon što su malo bolje osmotrili, vidjeli su o čemu se radi.

Vidno iznerviran i ljut suprug udarao je šakom po automobilu, nakon čega su iz istog vjerovatno od straha izašli žena i njena kćerka. U tom trenutku, on im je prišao te je uhvatio za vrat ženu i sve više je stezao dok je ona djevojčicu koja je sve to gledala, držala za ruku.

Međutim, na svu sreću pojavili su se oni. Nekolicina navijača Borca uletila u svu tu dramu i spasila ženu i dijete od kandži zla.

Ovim gestom, Lešinari su pokazali i onu drugu stranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi