Leteći Mostarac rekao zbogom

Marić se oprašta od trenerskog posla

Leteći Mostarac rekao zbogom

O. Lekić

Jedan od najboljih golmana koje je Bosna i Hercegovina imala, popularni Leteći Mostarac Enver Marić, završava trenersku karijeru kao trener golmana u njemačkoj Herthi.

Enver Marić 12 godina radio je u berlinskom sastavu, a kako sam kaže za Deutsche Welle, uvijek će se rado sječati vremena provedenog u Berlinu.

"U tih 12 godina je bilo jako lijepih momenata. Igrali smo čak i u Ligi prvaka, protiv timova kao što su Chelsea ili Inter. To je bilo sjajno vrijeme", rekao je za Deutsche Welle Enver Marić.

"Radujem se susretima s djecom i unucima. Imam tri unuke i jednog unuka, neki od njih žive u Americi i posjećivaću ih redovno. Jednom nogom ću ostati i u Berlinu, no želim se vratiti u rodni Mostar, to je za mene najljepši grad na svijetu“, dodao je Leteći Mostarac otkrivši tako svoje planove za budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.