Letić: Najvjerovatnije napuštam Žilinu

Bh. fudbaler za SportSport.ba

Letić: Najvjerovatnije napuštam Žilinu

Bh. fudbaler Bojan Letić sa dosta uspjeha nosi dres slovačke Žiline.

Njegov tim u ovoj sezoni bilježi odlične rezultate i nakon 10 odigranih kola zauzima prvo mjesto sa 25 bodova, tri više od drugoplasirane Podbrezove.

Letić je zbog problema sa povredom odigrao svega pet mečeva, ali je tokom 414 minuta provedenih na terenu pokazao jako mnogo.

"Jako sam zadovoljan svojim izdanjem u posljednjem meču. Slavili smo u gostima protiv Zlate Moravca sa 2:0. U drugom poluvremenu uspio sam da izborim penal za svoj tim, koji je zatim i realizovan", izjavio je Letić za SportSport.ba.

23-godišnji defanzivac istakao je da je iza njega lijep period u Žilini, ali da ipak nije želio da produži ugovor sa klubom.

"Najvjerovatnije da ću tokom zime pronaći novi angažman. Imam nekoliko ponuda, ali za sada ne mogu ništa više da kažem", dodao je Letić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi