Letić: U Travnik po pobjedu

Velež na Piroti sa novim trenerom

Letić: U Travnik po pobjedu

Fudbaleri Veleža danas će se upoznati sa novim šefom stručnog štaba, a već u ponedjeljak će pod njegovom palicom igrati prvenstveni meč protiv Travnika na Piroti.

Mostarci su u prošloj sezoni na travničkom stadionu otkinuli bod iako se prethodnih godina nisu mogli pohvaliti uspješnim rezultatima u vezirskom gradu.

"Idemo u Travnik po pobjedu. Bolji smo tim od njih, nadam se da ćemo to potvrditi na samom terenu. Uz pravi pristup i maksimalno zalaganje svih nas siguran sam da dobar rezultat neće izostati," kaže lijevi bek Veleža Bojan Letić.

U redovima Travnika nastupaju dojučerašnji igrači Veleža Ajdin Nuhić i Almir Pliska, dok je kapiten Anel Čurić koji je prije godinu dana sa uspjehom nosio Veležov dres.

"Poznajemo se dosta dobro. Travnik u posljednje vrijeme ne igra loše, posebno ne na domaćem terenu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Selektor mlade reprezentacije Vlado Jagodić ponovo je na svoj spisak uvrstio Letićevo ime. Ovog puta mladi fudbaler Veleža naći će se u konkurenciji za utakmice protiv Španije i Albanije.

"Sretan sam zbog poziva, i naravno zahvalan selektoru na ukazanom povjerenju. Na meni je da se trudim i svojim igrama i ponašanjem izborim njegovu pažnju," dodao je Letić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.