Levante slavio na gostovanju kod Zaragoze

16. kolo španske Primere

Levante slavio na gostovanju kod Zaragoze

U susretu 16. kola španske Primere sastali su se Zaragoza i Levante, a gosti iz predgrađa Valencije su na kraju slavili pobjedu rezultatom 1:0.

Utakmica je počela dobrom igrom obje ekipe, ali su do prednosti ipak došli gosti. Na asistenciju Michela strijelac je u 19. minuti susreta bio Garcia.

 

U nastavku susreta domaća ekipa je pokušavala da se spasi poraza, a već od prve minute drugog poluvremena, na teren su istrčala dvojica novih igrača. Oriol je u timu Zaragoze zamijenio Zuculinija, dok je Parades ušao u igru umjesto Gonija.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Zaragoza nije uspjela da se spasi minimalnog poraza te je propustila sjajnu priliku da se lansira u sredinu tabele.  Napomenimo i da je Levante susret završio susret sa 10 igrača na terenu, nakon što je Lell dobio drugi žuti karton.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije