Leverkusen ismijava Cecha koristeći video Bernda Lene

Napravio veliku grešku protiv Cityja

Leverkusen ismijava Cecha koristeći video Bernda Lene

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala poraženi su jučer na domaćem terenu od Manchester Cityja (0:2) u meču prvog kola Premiershipa.

Topnici nisu oduševili svoje navijače igrom u prvom kolu nove sezone, te je aktuelni prvak lakše od očekivanog osvojio bodove na Emiratesu. Unai Emery jučer je odlučio da od prve minute na golu bude Petr Cech iako su mnogi očekivali da će Bernd Leno koji je stigao iz Bayer Leverkusena debitovati za Arsenal.

Cech je imao nekoliko odličnih intervencija, ali sve je to u drugom planu nakon nevjerovatne greške koja je mogla skupo koštati Topnike. Češki golman se dodavao sa svojim defanzivcima, a kada je htio dodati loptu na desnu stranu umalo nije postigao autogol.

Nakon ove greške na Twitteru se oglasio Bayer koji je ismijavao Cecha, te su iz njemačkog kluba poručili Emeryju da Leno nema problema sa svojim dodavanjima, te su postavili video kao dokaz.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi