Levski iz Sofije spreman ponuditi 250.000 eura za Bunozu

Sigurno napušta Wislu Krakow

Levski iz Sofije spreman ponuditi 250.000 eura za Bunozu

Gordan Bunoza gotovo sigurno će obve zime napustiti Wislu iz Krakowa. Jedan od najboljih igrača u Smudinom timu, najavio je svoj odlazak odmah po završetku jesenjeg dijela sezone u Poljskoj.

Interes za Gordana Bunozu pokazao je trećeplasirani tim bugarskog prvenstva, Levski iz Sofije, koji je prošle zime želio Saida Husejinovića.

Levski je prema pisanju poljskih medija Wisli spreman ponuditi i cifru od 250.000 eura. Bunoza se jedne prilike našao i na spisku Safeta Sušića, dok je za mladu reprezentaciju odigrao devet utakmica. U Wislu je dospio iz Karlovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.