Levski savladao Zvezdu
Crvena zvezda poražena na Kipru

Pripreme srbijanskog kluba

Levski savladao Zvezdu

U drugoj utakmici na pripremama na Kipru fudbaleri Crvene zvezde pretrpjeli su poraz od prvoplasirane ekipe bugarskog šampionata, sastava Levskog iz Sofije. Nakon 90 minuta rezultat je glasio 2:0.

Trener Čedomir Janevski izveo je dva različita tima u svakom poluvremenu, a debitovao je i Bernard Parker.

„Rezultat je možda previsok jer nismo iskoristili svoje šanse. Ispunio sam ono što sam obećao igračima da će svi dobiti šansu po 90 minuta da pokažu šta mogu. Znam da sam izveo dva različita tima i da pojedinci praktično nikada do sada nisu igrali zajedno, ali to ne sme biti pravdanje za poraz“, istakao je Janevski nakon susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije