Ko je i šta je Neuer najbolje je na svojoj koži osjetio Lewandowski i to pri rezultatu 1:4!

Podsjetio na Olivera Kahna

Ko je i šta je Neuer najbolje je na svojoj koži osjetio Lewandowski i to pri rezultatu 1:4!

A. Čaušević

Bayern je opet demonstirao snagu kada je to najpotrebnije. S 1:4 razbijen je Lazio u prvom meču osmine finala Lige prvaka. 

Zanimljiva scena viđena je u 76. minuti kada se na najbolji način moglo vidjeti zašto je Bayern drugačija ekipa od ostalih.

Naime, iako je sve bilo gotovo te iako su imali prednost od tri gola razlike, Manuel Neuer je "postrojio" svoje saigrače.

Robert Lewandowski je ostao na centru igrališta, ali nakon što je čuo glas svog kapitena istog momenta je dotrčao u kazneni prostor.

Bavarci iz kornera nisu primili gol, a tom prilikom Neuer i Lewandowski su razmijenili nekoliko riječi. Sve se završilo aplauzom Poljaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi će reći kako je ovim potezom Neuer podsjetio na legendarnog Olivera Kahna...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ako1986
Nigdje veze...
2 0
ryan.giggs
Kakav jadan tekst...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi