6

Komentari (6)

Penderinos
Zar se fudbal igra zbog individualnih priznanja ili radintrofeja, gadi mi se sve ovo nema tu vise drazi
MaxBavarac
Pa dobro,da je mali cifut briljirao kao sto je popusio ove godine ili pak ono *****ce,mozda bi i bila dodjela...
DamirT
Bi sigurno.Nagrade se dodjeljuju samo kad se zna da su bili najbolji tu sezone.I Modricu su jedva dali zlatnu loptu
LOLLOL
Ej medjede, lik je katolik. Konjino ksenofobicna, sta je problem? Jel Messi nije najbolji ili sta? Jel Messi zabranio da se da lopta Lewi? Ovo je cist primjer kako GLUP mozak radi kad je u pitanju kauzalitet. "Messi najbolji igrac godinama --> Lewa ove godine --> Zbog korone nema dodjle ---> CIFUT JE KRIV STO NEMA DODJELE!!!! CIFUT! Lik katolik da ne moze veci biti iz ARGENTINE, ali tebi je cifut zato sto katolika ne mrzis bas toliko pa je lakse cifut za tvoj mozgic.
LOLLOL
I ja se sjecam isto. Hocel mu je kao dat, kreno lik bacit loptu u smece bijo ALAHAMI, kad ono haj necu dacu mu je ipak Kuranami! Kako si i ti dobro skotno boga mi, kauLAZITET ti dobro ide kontas logiku i mudrost pametan si nako jako vako ko lik gazis pamet! CESTITKE!
MaxBavarac
Promjeni terapiju Natenjahu,podhitno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.