Lewandowski se osjeća prevarenim

Klopp gasi vatru

Lewandowski se osjeća prevarenim

Trener Borissie iz Dortmunda Jurgen Klopp izjavio je kako nije zabrinut zbog izjave Roberta Lewandowskog koji smatra da je prevaren, dodavši da mu je važnije šta poljski napadač čini nego šta govori.

"Za mene je hiljadu puta važnije ono što on radi od onoga što govori. Šta god da je ostalo da se razjasni, interno ćemo razgovarati. Želimo zatvoriti ovu temu jer je sve u najboljem redu. Ništa se nije promijenilo od jučer ili prije dva dana. Uvjeren sam da ćemo sve razjasniti u narednim danima", kazao je trener Dortmunda.

Lewandowski je ljetos imao želju dres Milionera zamijeniti Bayernovim, ali mu je uprava kluba to onemogućila, iako će mu ugovor isteći na kraju sezone.

"Kada neko nešto obeća onda bi trebalo da drži svoju riječ. Ne mislim samo na priče o transferu, već i o drugim stvarima o kojima sam razgovarao sa upravom, a nisu se obistinile", rekao je Lewandowski češkim medijima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bez obzira koliko trenirao i bez obzira na to šta budem radio, i dalje ću se osjećati prevarenim. Ispada da su riječi koje su izgovorili gledajući me u oči, bile potpuno netačne", dodao je.

Lewandowski je 2010. godine iz Leha iz Poznanja prešao u Borussiu iz Dortmunda za koju je odigrao 139 utakmica i postigao 75 golova, uključujući i četiri pogotka koja je postigao u polufinalnim utakmicama Lige prvaka protiv Reala iz Madrida, prošle sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.