6

Komentari (6)

CD84
Trebao je osvojiti neki bitniji trofej od bundeslige, kakvu ekipu ima Bayern osvojili bi prvenstvo i bez njega,zamislite situaciju da je osvojio evropsko prvenstvo,bio igrac turnira,strijelac turnira,asistent turnira i igrac svake utakmice na turniru i da ne dobije zlatnu loptu zato sto je Messi dao 70 golova u sezoni, Copa America ima istu velicinu kao Evropsko prevenstvo a tu je pokazao svoju snagu imao dva opasna pogleda prema golu?
AmarSahin
Kad sam zadnji put provjerio, Ballon D'or je bila nagrada za individualce i za individualne nastupe, a ne za osvojene trofeje. I ne, Copa America nema istu veličinu kao Evropsko prvenstvo, daleko od toga.
IvanKing
Copa America neće nikada više biti ni blizu Europskog Prvenstva, EU prvenstvo mogu osvojiti pa makar 10 reprezentacija, dok je Copa limitirana na Brazil Argentinu i možda Urugvaj, Čilea nema više na mapi dosta su oslabljeli a i Kolumbija je isto razočarala i tjt ostale ekipe su samo za banana lige, Copa je i više nego duplo slabije natjecanje od Europskog, šta bi vi da Poljaci osvoje Europsko pored onakvih mega momčadi, sa Argentinom osvojiti Copu je isto kao sa Liverpoolom osvojiti ligu,gdje uglavnom imaš samo jednog konkurenta posljednjih sezona (City) osim ove naravno,tj prevedeno ništa spektakularno niti posebno, svi su za Messija poginuli u finalu, Di Maria igrao za Messija kao za svoje dijete toliko mu značilo da osvoji, također Neymar nije imao nikakvu motivaciju u finalu kada je osvojio već 2019, tako da nemojte Copu porediti više sa Europskim prvenstvom smiješno je.
amza
Ta lopta je vec duho kupl**** kradja najveca farsa
BigBabo
Kakav ba Pessi, ta UEFA mi se gadi. Lewandovski je zasluzio zlatnu loptu. Zato narod nema povjerenja u UEFA-e.
BosWien
Ma kradja od do.!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.