Lewandowskog je jedan metar dijelio od tragedije

Na utakmici sa Rumunijom

Lewandowskog je jedan metar dijelio od tragedije

Robert Lewandowski je, po ko zna koji put, bio heroj svoje reprezentacije koja je sinoć kao gost savladala Rumuniju sa 3:0.

Fantastični napadač je postigao dva pogotka, ali je malo nedostajalo da doživi ozbiljnu povredu i to zahvaljujući jednom navijaču domaćeg tima.

Nezadovoljni rezultatom, Rumuni su na startu drugog poluvremena počeli s paljenjem pirotehnike a na teren je ubačen jedan topovski udar koji je eksplodirao u neposrednoj blizini sjajnog fudbalera.

Lewandowski je nakon njegove eksplozije ostao ležati na travi, a pomoć mu se ukazivala nekoliko minuta. Srećom, kasnije se pridigao i ne samo to - do kraja utakmice je potopio Rumune sa dva pogotka.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi