Lewandowskog ne brinu loši rezultati u posljednje vrijeme

"Finale će biti nešto sasvim drugo"

Lewandowskog ne brinu loši rezultati u posljednje vrijeme

Edmir Škorić

Poljski napadač Robert Lewandowski smatra da loši rezultati Borussije Dortmund u posljednjih nekoliko utakmica neće utjecati na finale Lige prvaka.

Borussia je u subotu izgubila 1:2 od Hoffenheima, koji je pogocima našeg Sejada Salihovića iz penala stigao do važne pobjede i razigravat će za opstanak u Bundesligi s Kaiserslauternom.

Uključujući tu utakmicu i onu s Realom u Madridu u polufinalu Lige prvaka, Borussia ima dva poraza i dva remija u posljednje četiri utakmice.

"Nema smisla govoriti o utakmici protiv Hoffenheima. Ono što je važno je finale i na to smo jedino fokusirani", rekao je Lewandowski, dodavši:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Niti ovaj poraz, niti remi protiv Wolfsburga neće biti u našim glavama kada izađemo na teren stadiona u Londonu. Što je bilo, bilo je. Finale će biti potpuno drugačija utakmica, budite sigurni u to".

Bayern i Borussia finale Lige prvaka igraju u subotu na Wembleyju u Londonu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.