8

Komentari (8)

BeliLav
Danas LGBT a sutra LGBTP (P kao pedofilija). Evropa nije mjerilo, logika je. Ko rano rani, svoju djecu on drugome zabrani.
volta
Arapi idu tajno po Beču, Parizu, Rimu, Londonu... na prije gdje bude desitine drugih muškaraca, a kao vjera im ne dozvoljava
VenamaHrabrih
Koliko god se neko slagao, volio, ne volio, prezirao, podržavao i sl., činjenica jest da gay populacija postoji. Jedina razlika između Švedske i Katara po tom pitanju je što su u Švedskoj javni, a u Kataru tajni. To nema nikakve veze sa vjerom, jer takve populacije ima u svakoj religiji, bez razlike. Politiku nekog hotela treba poštovati, iako se sa njom niko ne mora slagati. Na ovaj način, samo će dati poticaj gay populaciji da nađu nove načine da bi mogli prisustvovsti SP-u. To su osobe kao i sve ostake i ne vidim nikakvu svrhu zabrane, a još manje poentu sakrivanja iza vjerskih uvjerenja. Veća su opasnost pijani huligani nego svi gayevi na svijetu.
ChauvinSan
BeliLav
Šta kažeš veća su opasnost pijani huligani nego li svi gajevi svijeta!? Sjedi jedan.
VenamaHrabrih
Hvala vam što ste mi dali za pravo. Dva debila koji nemaju argimentacije. Garant gayevi koji agresivnošću kriju svoju opredjeljenost.
ChauvinSan
Ne treba im nikako dozvoliti da dolaze.
herrr_remi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti