Lider zaustavljen

Druga liga RS

Lider zaustavljen

M. Jakovljević

U 23. kolu Druge lige RS, grupa istok Glasinac 2011 je srušio lidera  Ekipu Podrinja iz Janje savladavši ga sa 1:0, a pošto je Napredak u Donjem Šepku identičnim rezultatom savladao Brčansko Jedinstvo, Janjarci su ponovo lidersku poziciju prepustili Napredku.

Iako su bili optimisti, fudbaleri Podrinja su potopljeni na stadionu "Bare", a strijelac  jedinog gola je bio mladi Filip Arbinja u trećoj minuti.

Time su fudbaleri Glasinca napravili uspiješnu seriju kao domaćini.

Glasinac 2011 - Podrinje 1:0

GLASINAC 2011: M.Pajević,Dragičević,Milinković, P.Pajević, N.Jolović, Gašević,Arbinja,B.Jolović, Živković,  M.Vujičić,Bunjevac. Još su igrali:Ma.Vujičić, ,Lizdek,  Kosović).

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

PODRINJE; Đorđić,Arnautović, Jusufović, Novaković, Jović, Karjašević, Sajtanović,Pavić, Vujić,V.Đurić, Vuković . Još su igrali:Redžić,Merić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi