Lideru bod u Odžaku, bez golova u duelu dvije Sloge

Druga liga FBiH - grupa Sjever

Lideru bod u Odžaku, bez golova u duelu dvije Sloge

Edmir Škorić

U nedjelju je odigrano još šest utakmica osmog kola Druge lige FBiH - Sjever.

Lider lige, Mladost iz Malešića, osvojio je bod u Odžaku protiv ekipe Odžak 102 u susretu koji je završen rezultatom 0:0.

I duel dvije Sloge u Siminom Hanu završen je istim rezultatom, a gosti iz Tojšića svakako mogu biti sretniji ovim ishodom.

Mramor je pred svojim navijačima nadigrao Rudar iz Bukinja sa 4:0. Kasumović i Džanić su pogađali po jednom, Musić dva puta za Mramorčane.

Priluk je u Živinicama s 2:1 bio bolji od Ingrama. Eldin Omerkić i Mirza Mahović su pogađali za domaće, a utješni gol za goste postigao je Alić u petoj minuti.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prokosovići su sa 4:2 pobijedili Dizdarušu. Po jedan gol za domaće postigli su Avdić, Aljukić, Musić i Kasumović. Strijelci za Dizdarušu bili su Zendeli i Peljto.

Vodeća na tabeli je Mladost iz Malešića sa 20 bodova, dok Prokosovići i Sloga (T) imaju po 15 bodova. Na dnu je Rudr sa samo jednim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.