Liefering poražen, Prevljak promašio jedanaesterac

I dalje na prvom mjestu

Liefering poražen, Prevljak promašio jedanaesterac

Fudbaleri Lieferinga su u 30. kolu druge austrijske lige pretrpjeli težak poraz na domaćem terenu. Uspješnija je bila Austria Lustenau, koja je slavila sa 4:0.

Het-trik Aschauera i jedan gol Kobledera su bili dovoljni gostima da upišu visoku pobjedu, a nama najzanimljiviji detalj se desio u 62. minuti.

Tada je mladi bh. reprezentativac Smail Prevljak imao priliku nastaviti golgeterski niz, ali je promašio udarac sa bijele tačke.

Kiks Lieferinga je najbolje iskoristio drugoplasirani Mattersburg, koji je protiv Hartberga slavio sa 4:2 i tako se primakao Lieferingu na tri boda zaostatka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.