Liga samo što nije počela, a Mourinho ne priča s 'operativcem' Uniteda

Nešto ne štima

Liga samo što nije počela, a Mourinho ne priča s 'operativcem' Uniteda

Edmir Škorić

Narednog vikenda Manchester United igra protiv Leicestera na otvaranju nove sezone Premier lige, ali ništa nije po mjeri Josea Mourinha.

Menadžer Manchester Uniteda već sedmicama kao papagaj ponavlja da njegov tim nije spreman za napad na titulu i kako po njemu nije odrađen pravi posao u prelaznom roku. On, u prevodu, želi barem još dva igrača, od čega je primarni cilj stoper. Navodno bi Tottenhamov Toby Alderweireld trebao potpisati u narednih 48 sati.

Međutim, mediji na Otoku tvrde kako Mourinho i izvršni direktor Uniteda Ed Woodward jedva i pričaju. Komunikacije među njima skoro da nema, Jose je ljut, a Woodward jedan od ključnih ljudi zaduženih za transfere u Manchesteru.

Navodno je prije prijateljske utakmice s Realom u Miamiju u tunelu Jose imao svađu s Woodwardom, a sve je uglavnom zbog toga što je Jose nervozan, nije zadovoljan ekipom i smatra da ista ne može biti prvak Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpool bi mogao da bude prvak", sarkastično je Jose govorio tokom američke predsezone, a igrači poput Freda, Dioga Dalota i Leeja Granta očigledno nisu zadovoljili potpuno apetite Portugalca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi