Lijep oproštaj Harmandića od Gorenje

Celje PL novi prvak Slovenije

Lijep oproštaj Harmandića od Gorenje

Adnan Beganović

U posljednjem kolu rukometnog prvenstva Slovenije, Gorenje je kao gost svladalo novog prvaka Celje PL (36:34).

U utakmici koja nije imala veliki rezultatski značaj gosti iz Velenja su trijumfovali, te su tako barem malo pokvarili slavljeničko raspoloženje izabranika Zvonimira Serdarušića.

Naš reprezentativac u redovima Gorenja Adnan Haramandić pružio je sjajnu partiju. Harmandić je postigao 7 pogodaka i tako se na lijep način oprostio od Gorenja.

Celje PL je novi prvak i igrat će u Ligi prvaka, Gorenje će igrati u Kupu EHF, Maribor Klima Petek u Kupu pobjednika kupova, a Cimos i Slovan u Challenge Kupu. Društvo najboljin napustilo je Krško, dok su novi članovi Pve lige Krka i Šmartno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti