Lille nije dobio nijednu ponudu za Hazarda

Lille nije dobio nijednu ponudu za Hazarda

Edmir Škorić

Lilleov predsjednik Michel Seydoux izjavio je kako u klub nije stigla niti jedna ponuda za talentiranog veznjaka Edena Hazarda.

Reprezentativac Belgije često se spominje sa brojnim engleskim klubovima, a i nedavno su iz Lillea poručili da će Hazard definitivno na ljeto pronaći novi klub. Ipak, zasad nema službenih ponuda.

"U ovom trenutku nismo zaprimili nikakve ponude", rekao je Seydoux za RMC.

Navodno Hazarda prate Sir Alex Ferguson i Roberto Mancini, menadžeri klubova iz Mancehstera, te Tottenhamov menadžer Harry Redknapp. Pomnuti stručnjaci su u prošlih nekoliko sedmica promatrai na djelu 21-godišnjeg Belgijanca.

Hazar je ugovor za Lille vezan do ljeta 2015. godine, a njegova vrijednost procjenjuje se na 40 miliona eura. Odnosno, toliko ga cijeni francuski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti