Lille razočarao

Lille razočarao

Večeras je odigran prvi duel u okviru 13. kola francuske Ligue 1.

Lille je na svom Lille-Metropole stadionu dočekao momčad Eviana, a konačni rezultat je bio 1:1. Saber Khelifa je na samom otvaranju utakmice, tačnije u 4. minuti, pogodio za 0:1. To je bio, kasnije će se ispostaviti, jedini šut u okvir gola gostiju. Na odmor se otišlo tim rezultatom.

U drugom poluvremenu je aktuelni francuski šampion krenuo na sve ili ništa, a Benoit Pedretti je donio izjednačenje domaćoj ekipi, u 63. minuti. To je bio i konačan rezultat ovog susreta. 

Lille je ovim remijem produžio niz neporaženosti na, čak 12 utakmica. Zadnji put su poraženi u prvom kolu, početkom augusta. Ekipa Eviana polako, ali sigurno, bježi iz opasne zone, a ovaj rezultat im je donio seriju od tri utakmice bez poraza.

Ostali susreti, ovog 13. kola, su na rasporedu sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti