Limotehni titula u Velikoj Kladuši
Foto: Reprezent.ba

Malonogometni turnir

Limotehni titula u Velikoj Kladuši

Adnan Beganović

U nedjelju je u Velikoj Kladuši održana završnica Novogodišnjeg malonogometnog turnira "Velika Kladuša 2013", a titula najbolje momčadi pripala je malonogometnoj momčadi Limotehna, čije boje je branio i bh. reprezentativac Senijad Ibričić.

U sjajnoj atmosferi u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Kladuši odigrani su su susreti za treće mjesto, te finale. U susretu za treće mjesto momčad SC Diossa nakon izvođenja penala savladala je malonogometnu momčad Original.

Finalni susret nije bio neizvjestan kao ovaj za 3. mjesto jer je Limotehna, čije boje je branio i Senijad Ibričić, sa 3:0 savladala Midž-Hit.

Najbolji strijelac turnira bio je Samir Felić (Original), za najboljeg golmana je proglašen Fahrudin Šehić (Midž-Hit), dok je najbolji igrač turnira Igor Osredkar (Limotehna).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.