Lingard: Ne mama, neću još kući...

Ostaje u Rusiji

Lingard: Ne mama, neću još kući...

Edmir Škorić

Jese Lingard odigrao je 120 minuta protiv Kolumbije i mladi ofanzivac Manchester Uniteda bio je dio večerašnje spektakularne predstave.

Srećom po Lingarda i drugove, raspucavanje penala je pripalo njima, pa će u četvrtfinalu SP-a igrati protiv Švedske, dok Kolumbijci već sutra napuštaju Rusiju.

Lingard, koji ima 25 godina, po završetku meča je obavijestio mamu kako je sve u redu, ali da se neće tako brzo vraćati kući, nego ima još 'nedovršenog posla'.

"Mama, neću još kući", napisao je Lingard uz fotografiju na kojoj po završetku meča telefonira.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mama će biti sretna kao njen sin dođe tek 15. jula u Englesku. Podsjećamo, finale se tada igra na Lužnjiki stadionu u Moskvi, a Engleska i dalje spada u glavne favorite za osvajanje pehara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi