Lingard odlazi na novu posudbu
FOTO: EPA

Nema sreće u Manchester Unitedu

Lingard odlazi na novu posudbu

Haris Zilić

Reprezentativac Engleske Jesse Lingard nema sreće na Old Traffordu.

Nakon sjajnih nastupa na posudbi u West Hamu, Manchester ga je odlučio vratiti, ali izgleda da će ga slati na novu posudbu.

Navodno bi pomenuti napadač mogao u Leciester City na posudbu jednu sezonu uz mogućnost potpisa ugovora, tačnije da na ljeto 2022. godine Lisice otkupe njegov ugovor.

Leicester se ogradio i oko Jamesa Madissona kojeg želi Arsenal. Postavili su Topnicima cijenu od 70 miliona eura što će tim iz Londona teško prihvatiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Evidentno je da u Leicesteru žele napraviti još konkurentniji tim ove sezone, koju su otovrili osvajanjem Community Shielda tirjumfom protiv Manchester Citya rezultatom 1:0.

Top Komentari

19211921
Nije da nema srece nego nije dovoljno dobar
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi