9

Komentari (9)

Koliko se gladnih u svijetu pogotovo u Africi i Aziji mogu nahraniti sa 360 milion eura, pitam se kuda vodi ovo, obzirom da Messi treba da sklopi ugovor sa Saudi Arabijskim klubom.
nakopitam
HAHAHAHAHHAHAAHHA Pokusavaju sve da ga uporede sa NAJVECIM SVIH VREMENA, ali dzaba jbg kad je on samo obicni mali kepec kojeg niko nece
DamirS
A jesi i naporan majko mila. Svaki članak o Messiju se nakačiš sa nekim glupim komentarom. Uredu, skontali smo da si fan Ronalda ali nema potrebe da se toliko blamiraš bezveznim izjavama.
user1678393563
Nije on kriv što ga je bog osamario po glavi pa pamet poremetio.
Madridista
Hoće ga sirotinja iz katalunje da ga upare s mlađahnim Lewom. Samo nemaju para. Moguće da će ga u dionicama platiti. Jer zeznuto je, znaš kako to ide. Plati sudiju jednog, plati drugog i izvuku se pare.
YouTalkinToMe
Ako ne uspiju da ga upare sa mlađahnim lewom, možda ga upare sa mamom ti i njega i lewu za džaba.
NoSikiriky
Dokazi Madridisto dokazi fale vam dokazi................................TO je isto da ja pričam bla bla bla bla.....
Adrian
Nevini, duše drage.
NoSikiriky
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA pa jesu nevini dok se ne dokaže HAHHAHAHAH al se blamirate...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.