18

Komentari (18)

douglasssy
Ma naravno, ko o cemu.... Causevic o Barceloni i Messiju. Ovakva sloboda privatiziranja stranice u svrhu zadovoljavanja vlastitih kompleksa da digne klub....
Coru
Ajmo realni bit . Katalonija je više na srcu Bosancima nego ., Madrid i general Franko. Koliki debil moras bit da navijaš za neki poremeceni rezim.
RZ88
Covjek zbog kojeg su ovi domaci ljubitelji Reala leksiliume pili :'D Nije ni cudo sto ga hejtaju valjalo je godinama gledati zlostavljanje.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

kurjak
@RZ88 Samo kepeci svršavaju na kepeca.Pa gdje ćeš se diviti nedonoščetu koji povraća na terenu.Ne smije niko ni da mu ukliže polomio bi ga, pustio bradu ko biva da se osjeća muškarcem, kad ono brada mu stoji isto piletu sise.
Mehinaldo
Ja sam jedan od tih koji je bacao daljinski. Skratio mi je deset godina zivota. Navijac sam reala i mislim da nikad niko nije maltretirao neku ekipu kao barsa tih godina i messi. Ali ostavite politiku i barsa nam je bliza sport je ovo pusti te gluposti. Njemu svaka cast realno najvise volim zidanea ali sigurno je messi najbolji koji je igrao ovaj sport. Sad je ofalio nije to vise to
YouTalkinToMe
Čim vidim komentar vezan za messiaj ovog tipa, kepac, patuljak itd. automatski znam koje je komplekse messi nabio, da se piju bobe za smirenja i da sam sebi muda jedeš. 100%
Hehehehrvtbr
Kakav si ti debil maloumni , kepec taj isti je najbolji igrac na svijetu ,da nijr mozda onaj Portuglaski papak ,ono sto Messi uradi niko nikad ponovit nece,a ono sto Ronaldo radi se moze ponovit sporije i malo slabije , al KEPEEC JE BROJ 1.
huizju
Ja novinara i otpatka, samo o Barceloni pisu! 10x clanaka sedmicno.. sto niste napisali kako je Benz dao gol petom u el clasicu i ponizio Barsu sa tim??? Preimenujte stranicu u barsasport . ba!!!
YouTalkinToMe
Svaki put ista priča, samo što napišu neku objavu vezanu za barcelonu, vi realovci onmah pođete kmečati kako je real zapostavljen, a i sami više visite i komentarišete na objavama o barceloni neko na objavama vezanim za klubove za koje navijate. Kmečavci jedni.
huizju
Ma otkud ti da sam ja Realovac? Cim imas objektivno misljenje i ne navijas za Barcelonu odmah si Realovac???
user1605031381
Huizju, Ti imaš objektivno mišljenje? Kažeš što nisu objavili da je Benz dao gol petom u El Clasicu, a bio je članak i o tome i objavljen je odmah poslije utakmice. Toliko o tvom "objektivnom" mišljenju.
YouTalkinToMe
Dovoljan mi je jedan komentar i da znam za koga ko navija. Ako sam pogrješio kad sam rekao da si navijac reala, ispravi me i reci za koga navijaš. I ne znam zašto više kmečite zbog objava o barceloni a kada bi bila objava da je barcelona renovirala halu na stadionu, više bi bilo komentara na objavi nego kada drugi klubovi pobjede i trofej osvoje. Jednostavno, novinari vam samo daju ovo na što se kačite i komentarišete.
Cocca87
Kralju poredis gol, gdje je messi uzeo loptu s centra i sam prosao i dao go, sa golom koji se bar jednom sedmicno vidja da neko zabije petom nekom
kurjak
@YouTalkinToMe Ne mogu ljudi da shvate jednu stvar.Pokušaću da to dočaram ovako, sevdalinke su pjevali mnogi ali je Safet Isović bio kralj, tako isto u svijetu fudbala mnogi igraju fudbal ali kraljevski klub se nikada ne može porediti ni sa kim.Mislim da je sad malo jasnije.
YouTalkinToMe
Si si. Sevdalinke i safet i bla bla bla, a na svakom si komemtaru o barceloni, više komentarišeš nego na objavama o realu ili bilo kojoj drugoj objavi. Uvijek je najvise komentara kada je objava o barceloni pa zato i ovi sa portala malo vise objava o barceloni stavljaju jer vide šta se traži. Malo jasnije?
kurjak
@YouTalkinToMe Pa moram reagovati,pa gdje ta Barcelona bila bez Messija,nigdje, I sad mi puniš glavu svaki dan,pa ne može brate, zna se da je Real broj jedan u svijetu, pa praznih deset mjesta, Bajern, MU, pa tek onda Barselona.
huizju
Za nebitan klub navijam, u poredjenju sa Barcelonom i kraljevskim klubom, totalno outsider - BVB.. mozda zato dto sam starija generacija, pa me nisam jedan od balavih izdrkavaca Barcelone, svaki balavac navija za njih od kada je Messi poceo igrati.. nemam nista protiv Messija, jedan od najboljih sigurno, ako ne i najbolji! Naravno da sam objektivan I NIJE BIO CLANAK KAKO JE BENZEMA PONIZIO REAL MADRID! Razumijes o cemu pricam, ne pravi se blesav druze, u poredjenju na objave Barselone, svi clanci o svakom timu su beznacajni. Ne poredi Real sa Barcelonom, iako mi je rjedan od najomrazenijih timova, ne moze u istu recenicu sa kraljevima!!!
huizju
@YouTalkinToMe zaboravih spomenuti, kada neko napise nesto negativno o Barceloni, ti reagujes kao da ti je porodicu uvrijedio! Hebo te Barsa, opisti se druze, nije fudbal toliko bas bitan ili si premlad pa se palis na to..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.