8

Komentari (8)

Realno01
Koliko sa sport sport ba svršavaju na Messia pokazuje zadnja objava o njemu gdje su zabranili komentarisanje jer ne mogu da podnesu da neko misli drugačije od njih.
E.Car
Hebo mu ja zenu a iz ss.ba nek placu sa njim!
E.Car
Ako je ovo mjerilo onda je Juninho Pernambucano najbolji igrač u historiji fudbala!!!
user1676560946
Naravno da je mjerilo jer BOG MESSI pored ovog ima 820 golova i 370 asistencija i najvise 44 trofeja, i preko 20 slobodni koji su rijesili utakmicu, dok Juniho ima 100 golova i 30 asistnecija i 5 trofeja ??
COVID19
Jesi li upravo svrsio?
E.Car
@user1676560946 mutavi, ovdje je prikazan slobodan udarac i zaključak da je najbolji na svijetu!!!! Kralj slobodnih udaraca svih vremena je Juninho kojeg se ti ne sjećaš jer te čača nije još svršio u mater!!!
Squadron
Ja mislim da jeste, mozda cak i dva puta, na ovaj i na onaj clanak o bacanju na koljena Caiceda
user1692778042
Šta ima najbolji hahahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.