11

Komentari (11)

Śmeker007
Hahahaha ovako uvijek postize kada treba, kao protiv Rome-Liverpoola-Bayerna-PSG itd hahahahaha Strašni su ovi fanovi "male" barce ??
cccccc
Dao je po 2 gola i protiv Liverpoola i protiv PSG-a. Nije on kriv što igra sa Piqueom i Lengleom pa primaju po 4-5
cccccc
Fanovi Ronalda kažu kako Messi u zadnjih nekoliko sezona postiže samo golove u malim utakmicama, a zadnje 3 sezone od kako je Ronaldo otišao iz Reala, Messi u ligi prvaka ima 5 golova više od Ronalda. Messi donosio Barci važne pobjede u važnim utakmicama protiv Tottenhama, Intera, Dortmunda, Juventusa, a i prolaze u nokaut fazi protiv Napolija, Lyona, Uniteda i donio im pobjedu protiv Liverpoola, a Ronaldo je Juventusu u važnim utakmicama donio prolaz protiv Atletica i pobjedu u grupi protiv Barcelone (oba gola je postigao iz penala). Ronaldo je ispao od Lyona protiv kojeg je Messi imao 2 gola i 2 asistencije i donio Barci prolaz dalje. Lako je bilo u Realu gdje su Modrić, Kroos, Bale itd igrali za njega ;)
Pajver
Odlična asistencija Busketa
manijacci8787
Tipicno za Messija..Zadnje 2 godine zabija samo malim klubovima..
user1594933207
Isto kao ronaldo, najjacem timu cagliariiii
YouTalkinToMe
Samo sto messi sve napravi kod golova koje postigne za razliku od ronalda koji samo na kraju završi kreiranu šansu.
BogatiDijasporac
Zabiste li vi Olimpiku?
manijacci8787
Jel objava o najvecem klubu u BiH ili o Barceloni, ne razumijem o cemu pricas..;)
cccccc
Fanovi Ronalda kažu kako Messi u zadnjih nekoliko sezona postiže samo golove u malim utakmicama, a zadnje 3 sezone od kako je Ronaldo otišao iz Reala, Messi u ligi prvaka ima 7 golova više od Ronalda. Messi donosio Barci važne pobjede u važnim utakmicama protiv Tottenhama, Intera, Dortmunda, Juventusa, a i prolaze u nokaut fazi protiv Napolija, Lyona, Uniteda i donio im pobjedu protiv Liverpoola, a Ronaldo je Juventusu u važnim utakmicama donio prolaz protiv Atletica i pobjedu u grupi protiv Barcelone (oba gola je postigao iz penala). Ronaldo je ispao od Lyona protiv kojeg je Messi imao 2 gola i 2 asistencije i donio Barci prolaz dalje.
user1594933207
Tipicno za Mesija... pod precku u raslje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.