Nevjerovatne stvari se dešavaju na terenu kada igra Lionel Messi
Foto - Screenshot

Prava ludnica u New Yorku

Nevjerovatne stvari se dešavaju na terenu kada igra Lionel Messi

Midhat Šljivak

Lionel Messi je s dva prekrasna pogotka vodio Argentinu do pobjede u prijateljskom meču protiv Jamajke s 3:0.

Zvijezda PSG-a ušla je u igru u 56. minuti umjesto Lautara Martineza, a zatim je s dva gola u posljednjih pet minuta meča završio posao u ovom susretu. Pored njega pogodak za Argentinu postigao je i Julian Alvarez.

Nevjerovatna scena na terenu Red Bull Arene dešavala se nakon drugog gola argentinske superzvijezde. Na terenu se pojavio uljez koji je dotrčao do Messija.

Prepao je ovaj čovjek Lea jer mu je došao s leđa. Zatražio je potpis na leđa, što je Messi i namjeravao učiniti, no nije mu se stigao potpisati.

Samo što je krenuo davati autogram, osiguranje je reagovalo. Uslijedio je brutalan start na momka, a nisu pazili ni na Messija.

Žestoko su predstavnici osiguranja reagovali. Oborili su momka na pod, a umalo je i argentinska zvijezda zajedno s njima završila na travnjaku.

Oglasi

Čak osmorica su reagovali u ovom slučaju. Nisu željeli ništa prepustiti slučaju i ovaj dečko je ispraćen s terena. Ovakva reakcija vjerovatno je došla jer je i nešto ranije jedan od navijača pokušao doći do Lea, ali i on je u tome spriječen.

Naravno, ovi momci su samo radili svoj posao. Možda su malo pretjerali s upotrebom sile, ali ulijetanje navijača u teren postalo je ozbiljan problem.

Ništa to međutim nije neobično kada je na terenu Lionel Messi. Gotovo u svakoj utakmici koju igra Argentinac jedan navijač se nađe gdje mu nije mjesto i traži autogram ili dres.

Kada može Messi im izađe u susret. Pokušao je i ovom momku, ali reakcija osiguranja ipak je bila mnogo brža.

[twitter]https://twitter.com/lmfootbalI/status/1574959297062379521[/twitter]

Pojavio se snimak nesretnog momka i s ulice nakon svih dešavanja. Na njegovim leđima ostao je samo kratak potez flomasterom kojeg je Messi napravio, ali je izazvao ogromnu pažnju.

Top Komentari

user1627322078
Ma bolji Ronaldo, al u izbijanju mobitela djeci iz ruke
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti