Lionel Messi još jednom dokazao koliko voli Argentinu

Želio da povrijeđen igra naredni meč

Lionel Messi još jednom dokazao koliko voli Argentinu

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone, Lionel Messi, nakon kratke pauze ponovo se vratio u reprezentaciju Argentine.

Messi je nakon poraza u finalu Copa Americe protiv Čilea objavio da više neće igrati za reprezentaciju, ali se brzo predomislio. Upravo je on bio junak pobjede Argentine nad Urugvajom od 1:0 kada je postigao jedini gol.

Argentinci svoj naredni meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra protiv Venecuele, ali selektor Edgardo Bauza neće moći računati na Messija. Kapiten ove reprezentacije ima problema sa povredom pa se ranije vratio u Barcelonu.

Ipak, Bauza je danas otkrio da ga je Messi do zadnje sekunde molio da igra protiv Venecuele ili barem da bude na klupi. Bauza je objasnio da mu je važnije da se Messi oporavi od povrede, te ga je jedva nagovorio da se vrati u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi